algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El Gremi d'Editors escollí l'eivissenc Joan Cerdà com el seu nou president

El Gremi d'Editors de les Balears va nomenar divendres l'empresari eivissenc Joan Cerdà nou president. L'eivissenc és el propietari de l'editoral Res Publica i relleva en el càrrec el mallorquí Francesc Moll, que havia exhaurit els seus dos mandats. Després de les eleccions, la junta de l'entitat ha quedat formada per Josep Joan Vidal com a vicepresident; Lleonard Muntaner com a secretari; i l'expresident Francesc Moll passarà a ocupar el càrrec de tresorer.

Segons Cerdà, amb la seva elecció es deixa de banda un sistema més centrat en el president per «entrar en un altre de basat en la junta». El primer objectiu de Cerdà és «coordinar les polítiques centrades en els llibres dels diferents Consells».

El nou president afirma que també farà feina perquè el gremi «deixi d'intervenir en el repartiment de subvencions»»; per aclarir «la situació de l'Espai Mallorca de Barcelona», que depèn en part de l'entitat; i per «incorporar nous afiliats, sempre que compleixin la normativa necessària per integrar-se en el gremi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris