algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Joan Cortés du a Madrid escultures basades en unes «formes trobades»

L'escultor pollencí Joan Cortés participarà a la Fira Internacional d'Art Contemporani (Arco) de Madrid amb dues galeries, la mallorquina Maior i la madrilenya María Martín, amb una sèrie d'escultures basades en les formes que «vas trobant de manera casual i tenen a veure amb allò que vas fent».

D'aquesta manera, mostra dos tipus diferenciats de treballs escultòrics: una peça de guix de grans dimensions «basada en una llavor» i una sèrie de peces formades a partir d'una planxa d'alumini amb filferros dels quals pengen uns ploms i «que tenen una gran sensació de volum». Aquestes darreres escultures segueixen la línia de l'artista, però «han evolucionat donant lloc a unes formes més obertes, menys atapeïdes».

En total són quatre les peces que es mostraran a Arco la setmana que ve, dues a la galeria madrilenya i dues més a la Maior. Pel que fa a les perspectives de la fira, Cortés considera que «enguany seran més baixes, perquè amb la possibilitat de la guerra la gent s'ho pensarà més abans de comprar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris