algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

«Tortilla soup», un dinar de cinema

El Chaplin estrenà ahir el darrer film de la catalana Maria Ripoll


L'Acadèmia del Vi i de la Cuina de Mallorca organitzà ahir una jornada lúdica centrada en la gastronomia i la seva relació amb el cinema. Aquesta deliciosa barreja, que s'inicià amb la projecció de la pel·lícula Tortilla Soup en la sala 1 del multicinemes Chaplin de Palma, rebé després la culminació ideal amb un magnífic dinar mexicà que va tenir lloc a la Cantina Viva México.

El film, de Maria Ripoll, directora catalana formada als Estats Units, és protagonitzat per un incommensurable Héctor Elizondo (el perfecte director d'hotel de Pretty Woman). L'alta cuina mexicana i les relacions entre un pare i les seves tres filles són el pretext escollit per la cineasta per editar un remake amb regust hispà de la magnífica cinta d'Ang Lee Menjar, beure, estimar.

La intervenció d'un correcte Joel Joan i d'una Rachel Welch que s'autocaricaturitza completen una proposta que si bé no passarà a la història del setè art resulta un vehicle ideal per passar una estona divertida en companyia de la millor cuina mexicana, això sí, només a la pantalla. No obstant això, la Cantina Viva México, col·laboradora de la iniciativa, concedeix l'oportunitat de suplir aquesta mancança amb un menú que cada vespre inclourà alguns dels plats que apareixen en la pel·lícula per només 22 euros.

Entre els assistents al dinar inaugural hi foren el notari Raimundo Clar, president de l'Acadèmia del Vi i de la Cuina de Mallorca, l'expert en cuina, membre d'aquest grup i copropietari dels cinemes Chaplin, Joan Olives, Pep Sans, president de l'Associació del Cigar Havà de Mallorca, gairebé tots els membres d'ambdós col·lectius gatronòmics, els membres del jurat del concurs de cuiners de la Fira Agroalimentària 2003 i una nombrosa representació de la premsa local.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris