lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

La carrera de Michael Jackson, amenaçada per un documental

El documental sobre Michael Jackson en el qual aquest reconegué que jeu amb infants amenaça d'enfonsar encara més la carrera de l'excèntric cantant als Estats Units, on els seus discs ja no es venen com abans i els seus deutes s'acumulen. El documental, una producció britànica de Granada TV, s'emetrà avui a la cadena nord-americana ABC, que ha pagat més de quatre milions de dòlars pels drets d'emissió als Estats Units.

El programa s'emeté dilluns a la nit a la Gran Bretanya per la cadena ITV i Jackson admetia davant l'entrevistador Martin Bashir que ha dormit al mateix llit amb molts infants al seu ranxo de Califòrnia, encara que va dir que mai no hi va haver contactes sexuals.

«Què hi ha de dolent a dormir al mateix llit? És molt amorós i als al·lots els agrada que els toquin», va dir Jackson, qui qualificà de «pobres ignorants» els que es pregunten què fa un home de 44 anys amb nins en un mateix llit. Bashir, famós per haver entrevistat la princesa Diana quan revelà que era infidel al príncep Carles de Gal·les, viatjà vuit mesos amb Jackson per filmar el documental i és fins ara el periodista que més accés ha tingut a l'esquiu cantant.

Als Estats Units, les declaracions de Jackson poden augmentar encara més la controvèrsia que existeix sobre el seu suposat abús de menors i danyar el seu minvat prestigi. Els pares de Jordan Chandler, que tenia 13 anys el 1993, presentaren una demanda contra Jackson al·legant que el seu fill havia estat molestat sexualment mentre dormia al mateix llit que el cantant.

Poc després, la família retirà la demanda perquè arribà a un acord extrajudicial amb Jackson, que aparentment pagà 25 milions de dòlars per comprar el seu silenci. En el documental, Jackson insisteix que és innocent, però admet haver pagat a la família.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris