nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
11°

El Teatre de Manacor acollirà un concert centrat en la percussió

La bateria i la percussió protagonitzaran el pròxim 15 de febrer en el Teatre Municipal de Manacor un concert dedicat a aquests dos instruments. Organitzat per Renou Col·lectiu, l'actuació pretén apropar al públic el món del ritme i de la percussió, un món que, de vegades, roman en un segon terme. Anye Bao, el seu germà Pepe Bao, el seu fill David Bao i Luis Dulzaides integraran el grup format ex professo per a l'ocasió.

El bateria Anye Bao ha acompanyat i gravat amb artistes com Estopa, Raimundo Amador, Luz Casal o Antonio Vega. El també bateria David Bao segueix la tradició musical de la família Bao. Amb només 14 anys ja ha actuat amb La Unión, Ketama o Raimundo Amador. Va començar la seva carrera a l'edat de 9 anys. El baixista Pepe Bao és el fundador de la formació O'Funkillo. Ha col·laborat amb Barón Rojo o Duncan Dhu, entre d'altres, i també ha participat en les dues últimes activitats de Renou Col·lectiu.

Finalment, el percussionista cubà Luis Dulzaides ha acompanyat Paco de Lucía, Alejandro Sanz, Joaquín Sabina o Celia Cruz, entre d'altres. Es va iniciar com a músic de manera autodidacta.

Els quatre músics posaran de manifest la seva experiència damunt dels escenaris amb el concert de dia 15 de febrer.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris