algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

Gaudí obre com a aparador de les darreres tendències en moda

La passarel·la gaudeix enguany de més suport institucional que mai

Antoni Miró i TCN obriren la Passarel·la Gaudí amb les seves col·leccions per al pròxim hivern en un ambient caldejat per la presència de la cantant Paulina Rubio -que aixecà grans aplaudiments en les seves tres aparicions amb creacions de Totón Comella-, i la gran quantitat de públic que omplia la sala de gom a gom.

En aquesta edició no hi ha dubtes sobre el suport institucional al saló i a primera fila es va poder veure Pasqual Maragall, candidat del PCS a la Generalitat, i altres membres del Govern. També hi assistiren Ricardo Bofill i Gabino Diego.

Amb la Passarel·la Gaudí, emmarcada a la BCN Fashion Week, que suma també les propostes del FAD i de Circuit, es vol consolidar Barcelona com a gran aparador europeu de disseny i moda.

En les propostes per a home d'Antoni Miró es respiren els anys setanta, mentre que les de dona -una mica tristes- tenen aires cosacs de la Rússia dels tsars, amb peces masculines que trenquen la barrera dels sexes. En tots dos casos dóna suport a les seves idees amb vellut rentat, cotons usats, setí de llana i altres teixits naturals, la majoria de negre. El televisiu Manuel Fuentes i Bimba Bosé desfilaren amb Miró, que un pic més destacà per la seva moda d'home. Botes, bufandes amb serrells, pantalons amb pota d'elefant i colls de camisa molt alts són el més característic de la seva col·lecció masculina; i botes de muntar, bombatxos, camises sense coll i abrics amb rivets de pell, de la femenina. En els dos casos destaca el negre.

TCN, que també dugué a la passarel·la pantalons com els de Tintín, triomfà amb la roba interior, que omple de teixits masculins amb encaixos, i amb els conjunts de cotilleria de color blau tinta. El soroll de les màquines de cosir arrencaren la col·lecció de Comella, protegida per les models Erin O'Connor i Martina Klein, a les quals se sumà Paulina Rubio, que desfilà vestida mínimament de negre. Comella demostrà com, a partir d'un trosset de vellut, de tul, un cabdell de llana o un pam de punta, es poden crear subtils bragues, delicats sostenidors o còmodes pijames. A darrera hora desfilà Agatha Ruiz de la Prada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris