muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

El Ballet de Montecarlo recalarà a l'Auditòrium amb 'Romeu i Julieta'

P.G.Palma.
Dins del programa de la VIIa Temporada de Ballet de Mallorca, el Ballet de Montecarlo recalarà amb l'espectacle Romeu i Julieta el pròxim dia 15 de febrer, a les 21.00 hores, a l'escenari de l'Auditòrium de Palma.

La coreografia de Jean-Christophe Maillot, un ballet en tres actes inspirat en l'obra original de William Shakespeare, es va estrenar l'any 1996 a l'Opera de Montecarlo. En aquesta versió, Maillot ha volgut estructurar l'acció d'una manera diferent. En lloc d'enfocar l'argument sobre l'oposició políticosocial dels clans feudals, el director destaca les ambigüitats de l'adolescència. Entre la tendresa i la violència, els dos amants són capturats dins de la tragèdia que exemplifica la seva joventut, les emocions extremes i els conflictes interns que caracteritzen aquesta etapa de la vida.

El Ballet de Montecarlo serà l'encarregat d'escenificar la tragèdia dels dos mítics amants, sota el compàs de la música de Prokofiev, escenografia d'Ernest Pignon, vestuari de Jérome Kaplan i disseny de llums de Drillot.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris