muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

«Els homes duren poc perquè tenen poca capacitat per patir»

Neus Asensi interpreta a Palma «5mujeres.com»

J.AGUIRRE. Palma.
Puntual a la seva cita apareix Neus Asensi que aquests dies es troba a l'illa amb motiu de la representació a l'Auditòrium de l'obra 5mujeres.com. L'actriu, en només deu anys, compta ja amb 20 pel·lícules, dues de les quals han estat dirigides pel mallorquí Daniel Monzón. Asensi «s'encén» quan es parla de la situació actual del cine, «la crisi en el cine és generalitzada, i si feim bones pel·lícules no tenim sales per exhibir-les».

Pel que fa a la seva participació a 5mujeres.com Asensi explica que «la veritat és que som un grup fantàstic i em sent una privilegiada de poder treballar amb elles». El seu paper a l'obra, el primer que apareix a l'escenari, «és molt explicatiu», segons posa de manifest la intèrpret, qui respon al subtítol de l'obra Per què els homes duren tan poc?, afirmant que «duren poc perquè els falta entrenament per al sofriment».

L'actriu explica que abans de dedicar-se a la interpretació «havia treballat en moltes coses, he venut roba, cremes, vaig ser professora d'aeròbic, fins que vaig participar en una obra de teatre, i de llavors ençà, vaig partir cap a Madrid i em vaig dedicar a la interpretació».

Per Asensi, la pel·lícula més difícil fou Marujas asesinas, «perquè el noranta per cent de la pel·lícula era jo». Pel que fa a la més divertida, explica que «en quasi totes les comèdies he gaudit molt». El seu proper film, El oro de Moscú en què comparteix cartell amb Santiago Segura, s'estrenarà aquest mes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris