algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

«Amb 'OT' hem fet un pas enrere, hem tornat a les lletres 'horteres'»

Raimundo Amador toca amb Maneta de Camioneta a Manacor

Raimundo Amador és un dels músics més polifacètics del país. És un home senzill, atent i un apassionat de la «bona música». Pot bravejar d'haver col·laborat amb els més grans, però de qui més ha après, segons comenta, és de Camarón. Aquests dies és a Mallorca per acompanyar el trio Maneta de Camioneta en un doble concert, ahir i avui, al Teatre Municipal de Manacor. Aquesta formació és un trio andalús que fa una fusió de tots els estils musicals. La banda la formen Pepe Bao, Joaquín Migallón i Àlvaro Gandul.

-Quin tipus de relació teniu amb la banda i d'on surt aquesta col·laboració?
-Els tres han tocat en algun moment amb mi. De fet, Àlvaro encara hi toca. Ells formaren Maneta de Camioneta per passar-s'ho bé, tocaven en bars i jo els anava a veure i m'ho passava molt bé i de cada vegada em feia més ganes agafar una guitarra i pujar a tocar amb ells. I aquí som.

-Què teniu en comú?
-Encara que tots som diferents, ens agrada la fusió, el flamenc, el jazz, el blues... Ens ho passam molt bé tocant junts i aquesta és la finalitat.

-Quan Raimundo Amador puja damunt d'un escenari, què vol oferir al públic i què és allò que n'espera?
-Esper del públic que no quedi impassible als seus seients, sinó que em doni el seu caliu i jo a canvi els oferesc el meu cor, la meva música i els meus sentiments.

-Com veis la joventut d'avui dia?
-Van molt llançats i la feina dels grans és tenir esment dels joves. Jo crec que Operación Triunfo els confon, s'ha perdut el surrealisme, hem fet un pas enrere i hem tornat a les lletres d'amor horteres. Ens ha fet una mica de mal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris