nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

El Museu de Mallorca presenta una nova proposta per als més joves

Tots els diumenges hi tindran lloc diferents activitats infantils

IOLANDA PERICÀS. Palma.
Els diumenges, al Museu! és el títol del nou cicle que organitza el Museu de Mallorca dins la sèrie d'activats que el centre programa per tal de «dinamitzar i donar a conèixer el Museu», segons explicà el director general de Cultura del Govern, Pere Muñoz.

Aquesta nova activitat, que tindrà lloc tots els diumenges des de demà i fins al 13 d'abril, s'afegeix a les que organitza el centre: els itineraris, organitzats conjuntament amb Arca, Embarca't i Cada mes, una peça, dedicat al coneixement de les obres que formen part del Museu. És precisament en relació amb aquesta darrera proposta que s'han programat les noves activitats.

Els diumenges, al Museu! inclou tres tallers «que ja formen part del cicle Viu la cultura», segons explicà Muñoz. El director general de Cultura posà de manifest que les activitats tindran una durada aproximada d'una hora i amb elles es pretén «donar a conèixer més el Museu, perquè és un món molt desconegut». Les tres activitats, per les quals s'ha habilitat una sala i que van adreçades a nins d'entre 8 i 14 anys, s'alternaran.

La primera serà Els instruments tradicionals de les Illes Balears, en què Antoni Roig impartirà una conferència i farà demostracions pràctiques sobre com sonen i com es construeixen els instruments populars. La segona serà a càrrec de la companyia Rondaines, que representarà dues rondalles: N'Espardenyeta i Sa bruixa de sa Mola. La tercera proposta serà a càrrec de Catarina Valriu, que farà de Contacontes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris