muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:
10°

Dues galeries de Palma prenen part a la trobada Art Miami 2003

P. GIMÉNEZ.Palma.
Dues galeries mallorquines, Pelaires i Joan Guaita, participaran en la fira internacional d'art contemporani Art Miami 2003, que reunirà al Miami Beach Convention Center d'aquesta ciutat dels Estats Units, a partir del dia 9 de gener i fins al 14 del mateix mes, galeristes procedents de països de tot el món. Ferran Cano, que també havia d'assistir a aquest encontre, finalment no hi acudirà davant de la inestable situació i participarà a la Fira de Chicago, el mes de maig del 2003.

Quant a la galeria que dirigeix Pep Pinya, Pelaires, presentarà en el seu espai les obres de cinc artistes habituals de la sala, tres pintors i dos escultors. Concretament, el creador mallorquí Menéndez-Rojas viatjarà a Miami amb vuit pintures mentre que, per la seva banda, l'escultor Pep Llambias hi presentarà quatre peces.

Bernat Torrens hi exposarà una selecció de sis obres i l'escultora Amora Cañero hi mostrarà cinc obres, mentre que Maties Quetglas és l'artista que tindrà una major representació a la fira, amb deu obres. Quant a Joan Guaita, el galerista viatjarà també amb alguns dels artistes amb qui treballa habitualment. En aquesta ocasió Guaita durà a Miami les obres de Manuel Mendive, una selecció del cubà Alexis Leyva Machado Kcho i de Jesús Soto, encara que no ha concretat el nombre de peces que mostrarà de cadascú.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris