algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

El Vaticà condemna la «mentalitat brutal» de l'anunci d'una clonació

França s'apressa a prohibir aquesta pràctica

El Vaticà condemnà ahir sense pal·liatius el que considera una «mentalitat brutal» rere l'anunci de la presumpta clonació d'un nadó realitzada als EUA per la secta dels Raelians. Un portaveu assenyalà que aquest anunci «sense cap element que ho provàs, ha despertat l'escepticisme i la condemna moral de gran part de la comunitat científica internacional». «Ja l'anunci -diu- fou l'expressió d'una mentalitat brutal, sense la mínima consideració ètica i humana».

D'altra banda, el líder dels raelians britànics, Glen Carter, assegurà que aportaran proves de la clonació del nadó. Ahir les reaccions a l'anunci continuaren entre l'escepticisme i la crítica. El director de l'Institut Roslin, Harry Griffin, que clonà l'ovella Dolly, recalcà que la clonació d'humans és «criticable» i recordà que «totes les institucions que treballen en la clonació d'animals registren un alt índex de morts per avortament i, en cas de supervivència, el clon té problemes en el seu creixement».

A França, per evitar problemes de buits legals en casos com aquest, s'anuncià que el projecte de llei de bioètica de França, que preveu la prohibició de la clonació reproductiva humana se durà al Senat a començament de l'any que ve.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris