algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Els discs de Capel·la, Genia Tobin i Tomeu Estaràs s'apropen a Àsia

Ona Digital ha promocionat els treballs d'ambdues formacions

Dos discs fets a Mallorca i amb presència a Àsia. Ona Digital va presentar ahir la nova edició dels discs Capel·la, del grup del mateix nom, i d'Entre mites i flautes, de Tomeu Estaràs i Genia Tobin. Ambdós treballs es publicaran el primer a Corea i, el segon, a Taiwan, Indonèsia i Xina continental. Un tema de Capel·la també s'ha inclòs al recopilatori Cafè Orange.

La possibilitat d'editar els dos discs compactes va sorgir després de la participació de la discogràfica mallorquina en la passada edició del MIDEM. En aquest sentit, i segons va assegurar Miquel Brunet, representant d'Ona Digital, «els dos projectes van agradar per la seva singularitat», matisà. Després de la trobada, va sorgir l'opció d'editar a Àsia a través de la companyia coreana Feel Music i de la firma taiwanesa Enrich Music.

«Ser presents en Àsia ens permetrà tenir una divulgació mundial», va comentar satisfet Estaràs. Per Tobin, «utilitzar la flauta dolça com a base per interpretar estils diversos» és el que ha atret Enrich Music. «Que una cultura tan diferent com l'asiàtica s'interessi per ritmes mediterranis ens anima a continuar endavant», va dir Santiago Francia, de Capel·la.

Segons està previst, en un primer moment les dues companyies editaran una primera tirada de prova per tal de mesurar el grau d'acceptació i, si funciona, es publicaran més discs. «Els compactes estan destinats a un públic cult, tant pel contingut com per la no presència dels artistes al lloc, que els impedeix promocionar el producte», va assegurar Toni Fernández, d'Ona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris