algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

La galeria Marimon de Can Picafort repassa els vint anys d'història de 6A

Es pot veure l'obra gràfica d'artistes com Miquel Barceló, Riera Ferrari o Jim Bird

Edicions 6 A Obra Gràfica i la galeria d'art Marimon de Can Picafort han organitzat una exposició en la qual es fa un recorregut pels 20 anys d'història del Taller 6 A. En aquesta mostra es reuneix una sèrie de peces representatives del treball en obra gràfica realitzat per alguns dels artistes que més estretament han col·laborat amb el Taller 6 A des de la seva fundació en 1982 fins a avui.

La mostra es va inaugurar el passat 21 de desembre i romandrà oberta al públic durant tot el mes de gener. A la galeria de Can Picafort es pot contemplar l'obra d'artistes com Miquel Barceló, Joan Bennàssar, Jim Bird, Miguel Àngel Campano, Ramon Canet, Maria Carbonero, Pep Coll, Rafa Forteza, Rafel Joan, Alícia Llabrés, Menéndez Rojas, Joan Riera Ferrari, Dolors Sampol i Joan Ulbricht.

Aquesta col·lectiva reuneix un bon nombre d'obres que són edicions actuals, així com d'altres de més antigues però que mai s'havien exposat fins ara, a excepció de les exhibicions que ofereix Edicions 6 A Obra Gràfica per mostrar les seves novetats editorials als subscriptors al local que aquesta editorial té al Centre de Cultura Sa Nostra, a Palma.

Entre les obres que s'exposen s'ha de destacar una sèrie de dues litografies que són fruit dels primers contactes que l'artista Miquel Barceló va tenir amb el món de l'obra gràfica, així com altres tantes litografies realitzades per Miguel Àngel Campano en 1987 o un gravat calcogràfic de Joan Riera Ferrari coeditat per les dues entitats que organitzen la mostra. També s'han de destacar els últims treballs litogràfics realitzats per artistes de la talla de Ramon Canet i Maria Carbonero.

Quant a les tècniques de l'obra gràfica que es mostra a la galeria d'art Marimon, l'exposició n'ofereix de molt diferents, des de la litografia a la xilografia, passant pels gravats calcogràfics. La mostra està oberta al públic a la galeria Marimon, al nucli coster de Can Picafort al terme municipal de Santa Margalida, de dilluns a dissabte de les 18.00 a les 21.30 hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris