cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

La tradicional revetla de Sant Sebastià sonarà enguany en femení

Chenoa, Lolita i Amaral confirmades en el programa de festes


Fonts de Cort confirmen les places i noms dels principals artistes que actuaran durant les festes de Sant Sebastià, el pròxim gener, un programa en el qual predominen les dones i alguns canvis en l'organització, com el que afecta la plaça de Santa Eulàlia, on no s'encendrà el fogueró, que es trasllada a la d'Espanya, nova incorporació al circuit per a la música tradicional i el ball de bot. La marxa s'obre el dia 17 amb Siniestro Total, grup que des de Menos mal que nos queda Portuga, en els moguts vuitanta, ha arribat a gravar un compacte de rhythm & blues en la mateixa ciutat de Memphis.

El dia de Sant Sebastià la plaça Major s'omplirà per escoltar Chenoa i David Civera. La nit de la revetla, Amaral i Jaume Urrutia ocuparan també aquest lloc. Juan Aguirre i Eva Amaral, premi MTV al millor grup espanyol, integren una de les bandes més populars del moment amb un tercer disc, Estrella de mar, que inclou temes com Toda la noche en la calle, Te esperaré o Moriria por ti. Jaime Urrutia, que ha gravat un vídeo en què apareix acompanyat per Loquillo o Bumbury, és recordat com a líder de Gabinete Caligari i Malevaje.

El flamenc torna a Sant Francesc amb Lolita, de nou en la primera plana de l'actualitat amb un últim disc, Lola, Lolita, Dolores, en el que ha gravat cançons com eParapapá i alguns remix. La filla de «la Faraona» i «el Pascaílla» compartirà cartell amb un grup que també va ocupar pàgines i pàgines en la història de la música, Los Chunguitos. Els rockers tindran la seva cita a la plaça Joan Carles I.

Allà podran gaudir del rock americà en estat pur que els portarà Elliot Murphy, que ja ha actuat diverses vegades a l'Illa, un dels noms claus de l'escena independent d'Estats Units, que el 2002 ha gravat Soul surfing. Santa Eulàlia s'ha reservat per al jazz, on ja és segur el nom de Víctor Uris al costat d'altres grups locals. El rock català d'Els Pets s'instal·larà a la plaça de l'Artesania, i la d'en Coll es destina als músics més joves, una selecció de participants en el festival que organitza l'Ajuntament Palma So. Els amants del romanç i la música romàntica podran posar-se tendres amb Dyango a la plaça de Cort.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris