algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Margalida Escalas presenta a Palma les seves escultures de ceràmica

L'artista exposa la seva darrera obra a la galeria Joan Oliver «Maneu»

A.P. Palma.
L'artista mallorquina Margalida Escalas va inaugurar la setmana passada una exposició a la galeria Joan Oliver Maneu de Palma, en la qual mostra les seves últimes creacions en ceràmica i que romandrà oberta al públic durant tot el gener.

L'exposició reuneix una sèrie de ceràmiques en les quals, amb el seu estil personal, Escales aconsegueix situar «l'estret marge en què la ceràmica i l'escultura es confonen. L'artista sotmet els objectes i els símbols a un procés d'abstracció, construeix i destrueix, fragmenta i acumula, fomenta un sentit espacial d'instal·lació... Tots conceptes molt lligats a la manera de fer de l'art contemporani dels últims temps», escriu Magdalena Aguiló en el text del catàleg de la mostra.

I és que Margalida Escalas, amb les seves peces, es replanteja la capacitat expressiva de la ceràmica i la situa en el camp de la creació artística contemporània. L'artista ha explicat en alguna ocasió que es preocupa molt per les textures, fet que es demostra en la sèrie Arquitextures. Així, ha dit que la seva obra «no acaba en la forma, sinó que prossegueix en les textures».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris