nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

L'emissora Som Ràdio comença una nova etapa de gestió pública

Som Radio començà ahir una nova etapa amb la inauguració de les seves noves instal·lacions a l'avinguda Portugal. A partir d'ahir, l'emissora especialitzada en música en català o dels Països Catalans passa a dependre completament del Govern, en concret del Consorci per al Foment de la llengua catalana i la promoció exterior de la Cultura, (COFUC).

La inauguració anà a càrrec del vicepresident Pere Sampol, del Conseller Damià Pons i de la recentment nomenada directora de la cadena, Margalida Ripoll. En les seves intervencions Sampol i Pons coincidiren a assenyalar la importància d'aquesta nova etapa que té com a objectius erigir-se en «un mitjà de comunicació de referència per a la llengua catalana a les nostres Illes». En aquest sentit, s'anuncià la voluntat d'oferir un curs de locució en català per a la formació de futurs professionals.

Després de la seva posada en marxa i després de dos anys de gestió per part del Grup Serra, l'emissora, segons Sampol, ja ha entrat «amb peus plans» dins l'oferta del mercat i ara cal que amb el temps aconsegueixi ser «una eina vital per a la cohesió del nostre país» i «un punt de partida per a l'evolució d'un model de comunicacions públiques en català per a la Comunitat». Pere Sampol destacà la voluntat de «transparència i servei públic» que persegueix l'emissora.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris