nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Anthony Blake obrí un llibre amb el número de la Grossa


El mentalista Anthony Blake va extreure ahir d'una urna tancada fa sis dies, poc després de donar-se a conèixer el primer premi del sorteig de Nadal, una papereta en la qual hi havia escrit el número 8.103, fet que suposa que ha resolt amb èxit la prova organitzada per Antena 3 Televisión.

Segons informà aquesta cadena en un comunicat, els nins de San Ildefonso anunciaren la Grossa a les 10.27 hores, «moment en el qual el mentalista obrí la urna que contenia el número que, sis dies abans, havia dit que sortiria premiat amb la Grossa». Blake escrigué en un llibre, el passat 16 de desembre, el número que havia d'obtenir el primer premi del sorteig de Nadal. El diposità en una urna, tancada amb tres claus. Una d'elles romangué en mans del mateix mentalista, una altra en poder de Mar Saura i la tercera, sota la custòdia de l'empresa de seguretat Securitas Direct. L'urna ha estat exposada al públic durant tota la setmana i fou transportada el dia del sorteig fins als estudis d'Antena 3.

El cas de Blake i la suposada endivinació del número de la Grossa havia aixecat una gran expectació en tot l'Estat. Suposadament, ahir dematí Anthony Blake va aconseguir superar el seu repte, encara que no hi hagué cap institució oficial que ho pogués certificar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris