algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Son Servera i Son Carrió guanyen tres milions a la Grossa de Nadal

M.FUSTER. Son Servera.
L'administració de loteria nacional número 1 de Son Servera, ubicada a la plaça de Sant Ignasi, va repartir ahir uns tres milions d'euros amb el número 8102, encara que «entre els dècims premiats amb aquest número i altres terminacions i premis petits crec que haurem repartit un total de cinc milions d'euros amb premis», assegurà ahir Cristòfol Servera que regenta aquest punt de venda de loteria.

La sort va estar molt repartida. Servera va explicar que «tenia 180 sèries del número 8102, però en vaig tornar unes 30 sense vendre, al cap i a la fi, he venut un total de 150 sèries que s'han repartit per tot el municipi». L'administrador de loteria va comentar, entre les seves anècdotes que, «em va cridar un home d'Almeria que li havia tocat el premi amb el número 8102. Resulta que es tracta d'un immigrant que treballa a Son Servera i que abans d'anar-se'n a la seva ciutat va comprar el dècim a un bar, i mira per on, ha tingut premi».

Cada sèrie amb aquest número estava premiada amb 20.000 euros i per cada dècim, es pagava 2.000 euros, així que, només amb aquest número Son Servera ha repartit 3 milions d'euros (uns 500 milions de pessetes).

Molt contents estaven els habitants de Son Carrió, ja que molts d'aquests també varen estar premiats amb el 8102, que es va vendre en el bar Sa Plaça. El propietari, José Antonio de la Concepción, va comprar 10 sèries a Son Servera i les ha venudes entre els seus clients. Ahir feien festa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris