nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

L'emissora Som Ràdio canvia la seva seu i afronta una nova etapa

Inaugura demà les noves instal·lacions a l'avinguda de Portugal

B.H.B.Palma.
La cadena Som Ràdio, l'única que emet una programació exclussivament en català i que arriba a totes les Illes Balears, inaugurarà demà dilluns les seves noves instal·lacions quasi al mateix temps que comença una nova etapa amb el nomenament de Margalida Ripoll com a directora, i per una nova gestió pública dependent del COFUC.

La nova seu de Som Ràdio, que disposa de tots els avanços del mercat en unes modernes instal·lacions, està a l'avinguda de Portugal, 4, 2a, un cèntric lloc des d'on la cadena seguirà emetent la seva programació habitual basada en la música i en la informació puntual local, nacional, internacional i esportiva.

Margalida Ripoll, que des del mes de novembre desenvolupa el càrrec de directora de la cadena, va manifestar la seva il·lusió per la nova etapa que s'obre ara a Som Ràdio, encara que va anunciar pocs canvis, almanco a curt termini. «Tenim projectes de canvis, però sense modificar la base i l'estructura de Som Ràdio, que és la música i la informació», precisà Ripoll.

Som Ràdio és l'única cadena que emet els seus programes exclusivament en català per a totes les Balears. A més de ser una ràdio fórmula musical té un especial compromís amb la llengua i la cultura de la terra i per això dóna una especial cobertura a la música de Balears i, en especial, a la cantada en català. Després de més de dos anys en antena, l'emissora que va començar com un projecte experimental amb una programació que sols arribava a Mallorca, ja s'ha consolidat com una important oferta dins les propostes que omplen el dial, que sempre ha volgut afavorir una major rendibilitat dels productes illencs, alhora que contribuir a la normalització. La inauguració anirà a càrrec de Sampol i Damià Pons.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris