muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

El tradicional betlem de Sant Antoniet de Palma ja es pot visitar

S'han instal·lat 75 figures de gran format sobre 200 metres quadrats


El betlem que va realitzar Francesc Rosselló, fa 30 anys, al claustre de Sant Antoniet, s'ha convertit en un dels més grans i tradiconals de Palma. Com sol ser habitual per aquestes dates, els fills de Francesc, Andreu i Antoni Rosselló, al costat de José Antonio Terriente, han muntat els gairebé dos-cents metres quadrats de betlem.

Ahir van realitzar l'acte inaugural amb l'assistència de Paco Hernández, director de l'oficina principal del BBVA, i Xisco Fernández de la direcció de l'esmentada entitat bancària. El rector de l'església de Sant Miguel, Llorenç Riera, va oficiar el breu i tradicional sermó inaugural, beneint el naixement.

A l'horabaixa, el betlem va obrir les seves portes al públic, que el podrà visitar fins al pròxim dia sis de gener. De bon segur que molts dels visitants repeteixen cada any, ja que és ideal per visitar amb familiars o amics. A més molts grups d'al·lots, de clubs d'esplai, realitzen la visita per observar detingudament cada una de les escenes que allà es representen.

Els qui acudeixin a contemplar el betlem podran observar al voltant de 75 figures típiques, de gran mida, de la història més entranyable del Nadal. Són dos-cents metres quadrats d'una majestuosa maqueta, perfectament estudiada on hi ha aigua corrent, molins en moviments, desert, vegetació, muntanyes i figures articulades. El naixement on es troba el Bon Jesús, entre la verge Maria i Sant Josep, és un dels ambients més aconseguits i fascinadors d'aquest preciós betlem, amb un recorregut fàcil de realitzar i on els detalls marquen la diferència.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris