algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
13°

Deu artistes donen forma a «Corps Exquis» al Centre Cultural Andratx

El centre inaugura també avui una exposició col·lectiva de Nadal

Prenent com a punt de partida els jocs surrealistes dels cadavre exquis, en els quals diferents artistes aportaven una frase o una imatge per formar un tot, sorgeix la mostra Cors Exquis, que s'inaugura anit al Centre Cultural Andratx. Amb aquesta, s'obre una col·lectiva de Nadal en què participen alguns dels artistes que ja han exposat al centre i en què totes les obres es vendran per 350E.

Cors Exquis, comissariada per Pilar Ribal, inclou obres de Josep Maria Alcover, Ricard Chiang, Mercedes Laguens, Imanol Madorrán, Francesca Martí, Rosa Mascaró, Teresa Matas, Dora Salazar, Dounia Oualit i Joan Ramis Sineu, els quals reflexionen sobre «allò corpori, entès el cos com a vehicle, suport, instrument, escala» explica Ribal, «per constituir una sola obra» formada per 245 peces entre pintura, escultura, objectes, vídeo i instal·lacions.

Així Alcover mostra les seves escultures de plom, «que treballa en fred i hi deixa la pell», explica Ribal, mentre que Chiang aporta els seus paisatges, «on hi ha refències al cos humà que poden semblar macabres però que s'han de separar de la realitat», declara l'artista. Laguens, per la seva banda, mostra una sèrie d'autoretrats realitzats els darrers vint anys i entesos «com una obra inacabada, una successió que comença i no té final». Morrodán amaga les seves emocions darrere de les pintures lacades, mentre que Martí continua amb la imatge de la mosca «com a vehicle per conèixer i per expressar les emocions». Mascaró treballa directament amb el seu cos i pebre vermell en un intent de «transcendir la individualitat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris