algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Un llibre proposa innovadores receptes per a la sobrassada

Inclou trenta suggeriments de cuina avantguardista amb l'embotit

El Consell Regulador de Sobrassada de Mallorca va presentar ahir el llibre Sobrassada de Mallorca, color i sabor, amb una trentena de receptes innovadores que inclouen el tradicional embotit mallorquí com ingredient essencial. Es tracta d'una selecció de la cuina més avantguardista de Mallorca, coordinada per Antoni Pinya, assessor del Consell Regulador, i amb creacions de Tolo i Òscar, del restaurant Xoriguer; Tomeu Caldentey, del restaurant Molí d'en Bou; Guillermo Méndez, de l'Olivo; Sebastià Esteve, del Vistamar; i del mestre xarcuter Xesc Reina.

A la presentació van acudir Mateu Caselló, president del Consell Regulador; Pere Sampol, vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Indústria i Comerç; Mateu Morro, conseller d'Agricultura i Pesca; Bernat Aguiló, conseller executiu de Promoció i Ocupació del Consell; i Miquel Àngel Borràs, conseller executiu de Medi Ambient i Natura del Consell.

El disseny de la publicació s'ha realitzat amb els criteris «més actuals» de l'Institut d'Innovació Empresarial de Balears, inclou fotografies de Xisco Monserrat i Nico Martínez, i l'estilisme de Marta Torres. El que es vol amb aquest llibre és obrir l'horitzó de possibilitats culinàries que té la sobrassada i que aquest no es limiti únicament a menjar-la amb pa, crua o torrada, que és la fórmula més habitual.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris