muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Lluís Colom explica 'un conte d'hivern' amb la peça «Àngel»

L'actor interpretarà el monòleg a la cafeteria Plaça

IOLANDA PERICÀS. Palma.
L'actor Lluís Colom, després de passejar per diferents centres de secundària la seva obra Ànge, debuta amb aquesta davant el públic adult amb una sèrie de representacions que tindran lloc a l'acabat de reformar restaurant i cafeteria Plaça, a la plaça dels Patins de Palma, els propers dilluns 23 i 30 de desembre, i a les 19.30 hores els dies 25 i 26 d'aquest mateix mes.

Ànge és, segons l'actor, que també és l'autor del text, «un conte d'hivern amb moments humorístics, moments dramàtics i alguna sorpresa». La història «que funciona a nivell fantàstic» narra els dilemes d'un àngel custodi que no sap fins a quin punt ha de protegir o deixar anar la jove a qui custodia. Així, malgrat els elements de fantasia, la peça és «una referència clara al món real dels joves i adolescents i a les seves relacions amb els seus superiors, pares, mestres, etc.».

Colom, que ha format part de la companyia Teatre de Què i Bufons, i que durant dos anys fou president i programador de la Fundació Teatre del Mar, explica que «cada funció és un món i evidentment canvia, encara que de manera molt subtil depenent de qui l'escolta, però el fet de canviar de públic no implica un canvi en el monòleg», en el qual interpreta, ajudat d'un sol element, quatre personatges.

Pel que fa a la cafeteria, que enceta amb aquesta representació una nova etapa, Rafa Calderón, el seu propietari, manifesta que «mai no m'havia plantejat la possibilitat de fer-hi representacions, però si tot va bé i és una bona experiència, tal vegada puguem continuar en aquest camí».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris