muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Espanya, França i el Regne Unit compartiran un joc de loteria

Espanya, França i el Regne Unit posaran en marxa en el primer trimestre del 2004 un nou joc de loteria comú per als tres països denominat Euromilions. La nova aposta tindrà un mecanisme similar a la Loteria Primitiva i preveu una dotació de premis per a la primera categoria d'almenys 15 milions d'euros.

L'acord per a la posada en marxa d'aquest nou joc es va firmar ahir a Madrid per part del director general de Loteries i Apostes de l'Estat, José Miguel Martínez; la directora general de Camelot, Dianne Thompson, i el director general de Le Française des Jeux, Cristophe Blanchard. El joc serà setmanal i la realització dels sorteigs es durà a terme els divendres, tot i que encara no està determinat en quina ciutat. El preu de l'aposta serà de 2 euros a cada país.

La dotació de la primera categoria estarà al voltant del 12'5 per cent de les vendes. Es preveu que la quantitat destinada en premis en aquesta categoria superarà els 15 milions d'euros per sorteig. A més, en cas que no aparegui cap guanyador, els doblers recaptats s'afegiran automàticament al pot per a la setmana següent. Hi haurà dotze categories de premis, i l'escrutini i el repartiment de premis seran comuns per a tots els participants.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris