muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Joan Riudavets es convertirà avui en l'home més vell de tot Europa

El centenari fou homenatjat amb motiu del seu 113è aniversari

C.MARQUÈS. Maó.
El menorquí Joan Riudavets Moll compleix avui, 15 de desembre, 113 anys. L'ancià, celebrarà l'aniversari en la intimitat, ja que abans-d'ahir ja va rebre un homenatge de part dels migjorners en el centre de Persones Majors des Migjorn, que volgué felicitar l'home més vell d'Europa. Durant la celebració es presentà la seva biografia, Tot un home. Semblança de l'avi d'Europa, escrita per Pere Barceló, qui assegurà que Riudavets és «menorquí de soca-rel» i «migjorner fins al moll dels ossos» i afegí que «ningú és profeta a la seva terra, però ell ho és as Migjorn».

L'exalcalde de Ciutadella Antoni Orell, que ha col·laborat en el llibre, va recalcar que una de les claus de la vitalitat de Riudavets és el seu estil de vida. La consellera de Benestar Social, Fernanda Caro, destacà que és «un home compromès amb el seu temps» i la presidenta menorquina Joana Barceló, que tancà el torn d'intervencions, el qualificà com «una gran persona i un gran ciutadà».

El centenari pronuncià unes breus paraules: «He fet una vida tranquil·la. Sempre m'ha empès es no fer coses malifetes, que n'hauré fet, però per ignorància, mai per mala intenció». Riudavets no pot presumir de ser l'home més vell del món, ja que l'honor recau en el japonès Yukichi Chuganji, que el pròxim mes de març complirà 114 anys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris