algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
12°

Rubianes torna a Palma amb una crítica revisió del seu exitós espectacle

P.G.Palma.
«L'actuació de Matas em sembla collonuda com la de tot el Govern o la del president de la Xunta, Manuel Fraga, que primer va dir que havia anat a veure la seva filla per després reconèixer que havia anat de caça. Ningú ha tingut vergonya en aquesta història».

I ningú hagués dit que el Pepe Rubianes que compareixia ahir amb el semblant seriós davant els mitjans de Palma és la mateixa persona que ha aconseguit fer riure amb les seves reflexions àcides al públic de tota Espanya. L'actor regressa per tercera vegada a l'Auditòrium amb el seu espectacle Rubianes, solamente, que representarà en Palma fins al diumenge, i a Manacor fins al dimarts.

En aquesta ocasió, el mutatge que s'estrenà fa set anys «segueix tenint el mateix esquelet» incorpora com a novetats, el dissabte i el diumenge, un número «de pallassos» en col·laboració amb el director de la companyia Dagoll Dagon, Juan Luis Bozo, «gran amic i un gran actor, encara que es declinà per la direcció».

L'altra gran variació del monòleg és Galicia en el corazón, un número que l'actor de Villa García de Arousa, sensibilitzat amb els darrers esdeveniments entorn al Prestige dedica a la seva terra, un poble molt castigat que ara deu lluitar contra «la marea negra, conseqüència de la prepotència del Govern central, que ha fet que la costa gallega s'hagi anat a la merda».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris