algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Mallorca celebra l'aniversari de la Declaració dels Drets Humans

Un concert i una concentració foren alguns dels actes commemoratius

IOLANDA PERICÀS. Palma.
Sota el lema de Música pels Drets Humans l'organització Drets Humans de Mallorca organitzà ahir a les 20.30 hores a l'església oratori de Sant Felip Neri de Palma un concert amb motiu de la celebració del 54è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. L'Orquestra Simfònica Gent Gran de Mallorca protagonitzà el concert i oferí un repertori amb peces de Beethoven, Eak-Tae Ahn, Ketelby, Verdi i Pastor. Dirigida per Rafel Nadal, l'orquestra compta amb la col·laboració de la coral polifònica de Bunyola, dirigida per Jaime Conti.

Prèviament al concert tingué lloc a la plaça Major de Palma una concentració i encesa d'espelmes organitzada per Amnistia Internacional, en record dels morts per la vulneració dels Drets Humans. Durant tota la jornada una taula informativa de l'esmentada organitació romangué instal·lada per informar els vianants i curiosos.

D'altra banda, el Parlament de les Balears realitzà una declaració, en la qual dóna suport a les iniciatives encaminades a la recerca de la pau a la regió africana dels Grans Llacs, demanant la retirada de les tropes estrangeres, o la democratització real dels països en conflicte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris