muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Catalina Cirer i Pere Serra reben un premi per la seva mallorquinitat

La delegada del Govern, Catalina Cirer i el president del Grup Serra, Pere Serra, reberen ahir migdia al Foro de Mallorca un reconeixement de la seva «mallorquinitat», coincidint amb el vintè aniversari de la cadena Radio Balear. Amb la instauració d'aquests premis, que s'atorgaran anualment, Radio Balear vol retre homenatge a totes aquelles persones que «defensen dia rere dia els valors de l'illa de Mallorca com a element a conservar», explicà el director de la cadena, Fernando Ruiz.

Catalina Cirer, delegada del Govern, va mostrar el seu agraïment més sincer pel reconeixement de la seva forma i estil de vida. «Ser mallorquina és un privilegi que tenim molt pocs. Exercir de mallorquina és un orgull, encara que no tots ho entenguin i molts de pics em titllin de folklòrica», digué. La delegada del Govern, molt emocionada, afirmà que «jo estimaré sempre la meva llengua per sobre de tot, estimaré les meves tradicions passi el que passi i em poden dir folklòrica mallorquina i mallorquinista».

Pere Serra afirmà que estava «molt content i orgullós perquè som mallorquí vell, vénc d'una família mallorquina des de moltes generacions enrere, enamorat de la cultura i de Mallorca». Tot i així, el president del Grup Serra també va indicar que «principalment estic molt content i orgullós que la persona que m'acompanya en aquest reconeixement sigui Catalina Cirer i ella sí que és una dona entregada a la cultura, a la mallorquinitat, encantadora i molt més mereixedora del premi que jo».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris