algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Julián Ruiz Bravo fa un recorregut per la poesia de Cernuda al Municipal

P.G.Palma.
«Un home gris avança pel carrer de la boira». Amb aquest vers començava Luis Cernuda un dels seus texts poètics més importants i així ha titulat el recital que l'actor i director Julián Ruiz Bravo interpretarà avui vespre, a partir de les 21.00 hores, al Teatre Municipal de Palma. La producció, que s'emmarca en el cicle «La vida en vers», vol fer «un recorregut per la poesia de Cernuda, a partir dels símbols més recurrents a la seva obra: el cos buit, els niguls, els murs i els ocells», explicà Ruiz.

El muntatge avança, al llarg d'aproximadament una hora, per les quatre etapes amb les quals l'actor ha estructurat la posada en escena, que comença amb aquesta reflexió, «Un home gris avança pel carrer de la boira», en què es presenta el cos buit. Després, l'obra s'endinsa en la dicotomia entre el desig i la realitat del poeta, que va viure entre ambdós extrems.

Per representar el viatge de Cernuda, l'actor i director juga amb els símbols. Una cadira alta amb la geometria trencada representa el desig i una petita mostra de la realitat. Unint els diferents poemes, una narració paral·lela «parla sobre la literatura de Cernuda».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris