nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Deu artistes mediten sobre la dimensió corpòria al Centre Cultural d'Andratx

Francesca Martí, Sineu i Chang, entre d'altres, participen a l'exposició «Corps exquís»

72958

Francesca Martí plasma el seu món amb imatges protagonitzades per altres persones.

P.GIMENEZ.Palma.
Sota el títoCorps exquís, el Centre Cultural d'Andratx inaugura, el dia 20 de desembre, una exposició col·lectiva de deu artistes que, a través de la seva obra i mitjançant diferents llenguatges d'expressió plàstica (pintures, escultures, performances, etcètera), reflexionen sobre el fet corpori en totes les seves dimensions.

Josep Maria Alcover, Ricard Chang, Mercedes Laguens, Imanol Marrodan, Francesca Martí, Rosa Mascaró, Teresa Matas, Dora Salazar, Donia Oualit i Sineu són els artistes que han estat seleccionats per participar en el projecte -comissariat per Pilar Ribal-, a causa de l'estreta relació corpòria que tots ells mantenen amb l'obra d'art.

Aquest és el cas d'Alcover, un artista que intervé directament en el procés de creació, i de Ricard Chang, que projecta la dimensió onírica al seu treball. Mercedes Laguens participa en aquest 'joc' amb una sèrie d'autoretrats que ha anat confeccionant al llarg de 20 anys, i Imanol Marrodan, el creador de Sant Sebastià, mostra les seves emocions a partir d'una sèrie de pintures abstractes i objectes escultòrics de caire surrealista.

La presència de l'artista de Sóller Francesca Martí està justificada perquè la mallorquina produeix una obra en la qual projecta el seu món subjectiu sobre altres persones.

Teresa Matas, que torna a reflexionar sobre el pes de la cultura en la identitat femenina; Rosa Mascaró, que medita mitjançant el seu cos sobre rituals de la nostra cultura; Dora Salazar, amb una sèrie d'escultures que simbolitzen el cos com a clovella buida on resta el record d'un cos anterior; Donia Oualit i Sineu, que veu l'art com a ressort del coneixement intel·lectual, són la resta d'artistes que integren l'exposició.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris