algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Els actors ja omplen de vida el teatre de Lloseta

Centenars de visitants conegueren d'aprop la funcionalitat del recinte amb motiu de la seva inauguració

90618

Un cub de marbre traslúcid.

Els actors de la companyia llosetina Dit i fet, membres d'algunes associacions del poble i un seguit d'aficionats al món del teatre vinguts d'altres punts de l'Illa donaren vida a les noves instal·lacions del teatre de Lloseta. Els arquitectes Antoni Pons i Emili Sacristà han intentat que, aquest edifici que ocupa una superfície de 500 metres quadrats, sigui totalment polivalent.

Els actors, a través de perfomances, foren els encarregats de mostrar cada una de les parts de les modernes instal·lacions als centenars de visitants i autoritats que assistiren a la inauguració oficial. Entre les autoritats no hi faltà la presència del conseller de Cooperació municipal del Consell Insular, Josep Gomila; el conseller d'Obres Públiques del Govern, Francesc Quetglas; i el batle de Lloseta, Bernat Coll; a més de la resta de regidors municipals i batles de la comarca.

A part de les perfomances, un dels moments més espectaculars de la inauguració va ser quan es desplegaran les grades telescòpiques motoritzades que tenen una capacitat de 240 butaques. Aquest sistema permet que la sala pugui quedar buida o plena de butaques, tot depenent de les necessitats del moment. Durant la inauguració, el conseller de Cooperació municipal definí de «valent i ambiciós» el projecte. A més, Gomila destacà que «aquest tipus d'iniciatives demostren que no tenim res que envejar a Ciutat».

En concret, el Pla d'Obres i Serveis del Consell ha aportat el 70 per cent del cost total de l'execució de l'obra i, segons Gomila, aquesta és la infraestructura cultural més important que s'ha duit a terme a través del Pla d'Obres i Serveis del Consell. Des de l'Ajuntament de Lloseta i el mateix director del teatre, Miquel Suau, el que pretenen és que el teatre de Lloseta pugui oferir una oferta complementària a la de l'auditori d'Alcúdia i Sa Màniga de Cala Millor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris