nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
11°

Internet s'apodera de Palma amb la tercera «Balearikus Party»

El Poble Español acull la Balearikus Party 2002 a la qual ahir ja hi participaren gran quantitat d'aficionats a la informàtica. La iniciativa, que començà dijous a vespre i es perllongarà fins demà, té com a grans protagonistes internet, el món Linux, o els jocs en xarxa. A la sala Magna es poden connectar fins a 420 ordinadors, que han de portar els participants, per poder participar en els torneigs i jocs més populars d'internet.

Així mateix, a la sala Ramon Llull també s'ofereixen conferències, tallers pràctics, concursos d'internet d'alta velocitat, software lliure... Les conferències i tallers que més acceptació tingueren l'any passat enguany es tornaran a repetir introduint les novetats del mercat i també se n'oferiran de noves. En aquestes es parlarà de les darreres novetats i invents, així com de temes d'interès general.

En definitiva, un punt de trobada per als grans adeptes a la xarxa de les xarxes i als ordinadors. Segons s'informà, en aquesta nova edició, la tercera que es realitza, l'organització ha introduït millores significatives quant als serveis que s'ofereixen. La iniciativa està patrocinada pel Consell de Mallorca, sa Nostra, Ono i Cisco Systems. L'assistència és totalment de franc i oberta a tot tipus de públic, ja siguin experts com a aficionats o interessats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris