algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Cort proposa visitar parcs i jardins al llibre «Palma, panorama en verd»

El volum recull i detalla la totalitat de les zones verdes de Ciutat

IOLANDA PERICÀS. Palma.
El batle de Palma, Joan Fageda, acompanyat del regidor d'Infraestructures, José María Rodríguez, i diversos representants d'entitats ciutadanes presentaren ahir el llibre editat per Cort Palma, panorama en verd, un volum que recull i detalla les zones verdes, parcs i jardins de Ciutat.

Segons Fageda, el volum és una «síntesi important» de la feina feta per «esponjar i donar infraestructures mediambientals i urbanístiques a la nostra Ciutat». En aquest sentit, el batle destacà que des de 1991 s'ha augmentat en un milió de metres quadrats l'espai dedicat a zones verdes, s'han plantat 50.000 arbres i cada any se sembren 350.000 flors de temporada. Per la seva banda, Rodríguez afirmà que «el llibre reflecteix la trajectòria de la ciutat per tenir espais públics i mostra el canvi que l'ha convertit en una ciutat model».

El volum, amb fotografies de Nando Esteva i disseny d'Aníbal Guirado i Ramon Giner, ha comptat amb la col·laboració de Construccions i Contratas i mostra les principals característiques de les zones verdes de Palma, des de parcs a rotondes, dels quals descriu les característiques: superfície, data de construcció o rehabilitació i principals espècies plantades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris