algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Les millors peces de l'Arts Plàstiques s'exposen a Capdepera


La sala d'exposicions Can Creu d'Inca de Capdepera acull a partir del proper dimarts dia 10 una mostra que aplega les quinze obres seleccionades al primer certament d'Arts Plàstiques que s'ha celebrat a la localitat.

Entre les peces seleccionades, es troba una composició de sis fotografies de Paz Alcoverro, els «coixins» de Bàrbara Juan, les escultures de Cati Aguiló, els brodats sobre teles de Concha Romeu, la peça ceràmica d'Alícia Gispert, el vídeo d'Aina Perelló, l'escultura de Fabian Schalekap, el muntatge de Rosa Macaró, l'obra digital de Rafel Adrover, les obres de dos autors novells com Sasai i Ramon Company, les peces de gran format de Miquel Monjo-Alicia Camuñas i Rafel Perelló i les obres d'artistes consolidades com Mercedes Laguens i Esther Olondriz.

La celebració d'un certamen d'Arts Plàstiques fou aprovada pel Consistori de Capdepera després d'onze anys de la convocatòria d'un concurs de pintura per donar pas a totes les manifestacions artístiques. Un cop presentats els projectes el jurat ha seleccionat els quinze abans esmentats i recomanarà a l'Ajuntament l'adquisició d'obres fins als 12.000 euros (dos milions de pessetes).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris