algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Pluja d'euros sobre Algaida

Quaranta veïns tenien cupons del número 73.953, premiat dilluns

Algaida es va despertar ahir de bon humor i molts veïns hagueren de fer cua als bancs. Una venedora de l'ONCE, María Àngeles Campos, havia repartit dilluns 920.000 euros en 40 bitllets premiats. «No havia donat mai un premi tan gran i m'anirà molt bé, perquè fa poc temps que som a Algaida i crec que aquest premi ajudarà que em coneguin», manifestà la cuponera amb el número 73.953, que va resultar afortunat en el sorteig de dilluns vespre.

María Àngeles Campos va distribuir entre els seus clients cinc premis dotats amb 100.000 euros cada un i els 35 propietaris rebran 12.000 euros per bitllet. Entre ells hi és Fernando Maya, amo del bar Marfil, que va comprar quatre cupons, i Rafel Ferrer, veí d'Algaida, que tenia dos bitllets premiats. «No és que et solucioni la vida però va bé tenir un matalàs per si passa res, i més en el meu cas, que estic de baixa perquè em van operar», digué Rafel Ferrer.

«El premi està molt repartit, perquè jo deix bitllets en dos bars del poble, vaig per les botigues i estic una estona a la plaça», explicà María Àngeles Campos, que ahir va vendre tots els cupons en poc temps. Dos empleats del restaurant 4 vents també tenien sengles cupons premiats. Un d'ells era dels cinc de la sèrie, amb 100.000 euros. «Molta gent m'ha dit que tenia cupons, però no sé qui més pot tenir els de la sèrie», va destacar María Àngeles Campos, que ven cupons des de fa 15 anys.

Fernando Maya recordà que fa quatre anys també va tocar un altre premi de l'ONCE «però va ser més gros, era el de divendres i va deixar 800 milions». Concretament va ser el 20 de febrer de 1988 i el número premiat era el 28.732. La venedora tot just fa un mes que ven cupons a Algaida.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris