muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Un tribunal de Califòrnia reprèn el judici contra Michael Jackson

El cantant és acusat d'incompliment de contracte

L'estrella del pop Michel Jackson tornà ahir als tribunals de Califòrnia per afrontar un judici d'escàs interès legal, però que ha generat un ampli seguiment per les excentricitats del cantant. Jackson, de 44 anys, ha de comparèixer al Tribunal de Santa María (Califòrnia) per respondre d'una demanda per valor de 21 milions d'euros presentada pel promotor musical Marcel Avram per la suposada cancel·lació de dos concerts.

Les seves aparacions durant les darreres sessions del judici, amb una màscara quirúrgica que s'hagué de llevar a petició del jutge, i amb un esparadrap al nas per ocultar, segons s'ha posat de manifest, un excés d'operacions quirúrgiques; o el fet que el cantant, sense tenir pèl facial, dugués una barba incipient han generat molt més interès entre els seus seguidors que els elements del judici pròpiament dit.

Respecte de l'apartat legal, Avram assegura que Jackson incomplí el seu contracte per la cancel·lació dels anomenats «concerts del mil·lenni» prevists per al canvi de segle. Durant el seu testimoni, Jackson indicà que desconeixia l'existència d'aquests compromisos laborals i que, segons recorda, fou el mateix promotor qui anul·là aquests recitals que l'intèrpret desitjava dur a terme.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris