muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

El Museu de Mallorca comença a dinamitzar-se amb «la peça del mes»

La iniciativa s'inaugura demà amb «La destrucció de Troia» de Bestard

JOANA NICOLAU.Palma.
La nova directora del Museu de Mallorca, Joana Maria Palou, presentà la seva primera iniciativa per donar a conèixer i dinamitzar el recinte museístic. Es tracta de la peça del mes, activitat que s'inaugura demà amb l'oli de l'artista barroc Miquel Bestard, La destrucció de Troia.

Fent part de la iniciativa, també s'ha previst l'elaboració de monografies de cada una de les peces que faran part del programa amb la intenció d'afavorir la difusió de les col·leccions del museu. En elles s'inclouran, segons informà Palou, des de la fitxa de catàleg, a una descripció detallada de la peça, la contextualització històrica, una breu biografia de l'artista... A partir del mes que ve, personalitats de diferents àmbits socials també oferiran la seva interpretació de l'obra que es proposa amb la voluntat d'obrir un debat entre els assistents.

Monitors especialitzats oferiran a les persones interessades a conèixer la peça una informació bàsica que els permetin gaudir d'unes obres que d'entrada poden semblar estranyes o inaccessibles. El Museu proposa aquestes visites els dijous de 16 a 20 hores i els dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores per a grups organitzats d'entorn a una vintena de persones. Aquestes xerrades s'adaptaran a les característiques de cada grup, ja siguin escolars, turistes... Per poder assistir com a grup a les sessions només s'ha de concertar cita amb el Museu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris