algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Un altre guàrdia civil de Mallorca declara la seva homosexualitat

Joan Miquel Perpinyà ha revelat la seva opció a la revista «Zero»

Joan Miguel Perpinyà, el primer guàrdia civil que es declara gai, assegurà ahir que s'«havia de posar una veu a les nostres reivindicacions» i va afegir que vol ser «coherent i sincer». Perpinyà, secretari general de l'Associació de Guàrdies Civils de les Balears, fou qui assessorà Sebastià M.G., el qual demanà poder conviure amb la seva parella homosexual a la caserna, petició que s'ha acceptat, un cop modificat el reglament.

El guàrdia civil mallorquí és portada del darrer número de la revista Zero, a la qual ha concedit una àmplia entrevista en què parla del fet i en què es refereix al seu company, el qual si bé ha estat el primer que ha presentat una petició d'aquest tipus no ha volgut comparèixer públicament.

En declaracions a un espai radiofònic de la Cadena SER, Perpinyà va assegurar que va descobrir la seva condició d'homosexual després d'entrar a la institució i que va decidir revelar aquesta identitat per posar «un nom, una cara i una veu» a les reclamacions dels homosexuals que fan feina a la Guàrdia Civil.

«Hi havia una història per contar en primera persona i m'ha tocat a mi», segons Perpinyá, el qual declarà que «tenia por» i que havia pensat desistir-ne, però que «la meva feina m'agrada, m'ho pas molt bé i estic orgullós de ser guàrdia civil».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris