muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

«El cant del Bosc» omple avui de música i dansa l'Auditori d'Alcúdia

Algunes peces del compositor Salvador Brotons acompanyen l'obra

Avui s'estrena a les 20.00 hores a l'Auditori d'Alcúdia el musical El cant del Bosc,una aposta per la dansa i la màgia acompanyada de la música de Salvador Brotons. L'Associació Pro-Música de Menorca, amb la col·laboració de Mô Teatre presenta a l'auditori aquesta adaptació d'un poema d'Apel·les Mestres, un dels creadors de la tradició dels contes catalans, un conte musical sobre l'home, l'ambició, la utopia, el realisme i el somni. L'obra agradarà a petits i adults, segons apunten els seus creadors.

Jordi Odría, a càrrec de la direcció escènica, presentà ahir el musical en el mateix auditori, acompanyat per l'actriu principal Maria Camps. Ambdós destacaren la qualitat musical i escènica d'aquesta aposta per acostar els nins al teatre. I és que segons ells, «aquesta és una obra que per la seva estètica s'aproxima al món infantil però que no avorrirà els adults, tot el contrari, és una obra pensada perquè els pares puguin acudir al teatre acompanyats dels seus fills».

L'Associació Pro-Música Menorca, a favor de la música i la docència, decidí posar en marxa aquest projecte ara fa un any. L'any 2002 l'espectacle ha estat seleccionat per entrar a formar part del Circuit de Teatre de les Illes Balears 2003 i és així com arriba a Alcúdia en una única funció oberta aquesta nit i demà en dues funcions per a escolars a les 9.00 i les 12.00 hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris