algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
25°

El projecte Alcover és coordinat des del Teatre Municipal de Manacor

La VII Fira, que es fa entre el 8 i 13 d'octubre, acull 33 espectacles

El director de la Fundació Pública del Teatre Municipal de Manacor, Bartomeu Amengual, és el nou coordinador del Projecte Alcover després que l'anterior, Antoni Pastor, en el càrrec des de feia cinc anys, presentà la seva dimissió. València, Catalunya i les Balears integren aquest important circuit, que té l'objectiu de promoure la contractació d'espectacles o d'artistes teatrals que desenvolupin la seva tasca en català. «El meu objectiu és coordinar les companyies teatrals que han d'actuar en aquests tres territoris. A la Fira de Manacor s'elegeixen els espectacles que es programaran durant el 2003».

Ahir va tenir lloc la presentació d'aquesta fira que, enguany, en la setena edició, inclourà 33 espectacles només en 10 dies. Assistiren a l'acte la consellera de Cultura del Consell, Maria Antònia Vadell; el batle de Manacor, Miquel Riera i la tinent de batle, Catalina Sureda en representació del regidor de Cultura, Joan Barceló. La Fira de Teatre té un pressupost de 120.000 euros, dels quals la meitat la paga el Consell i la resta entre el Govern, l'Ajuntament, Sa Nostra i el Ministeri de Cultura.

«És un projecte de primera magnitud i que imprimeix caràcter cultural a Manacor. El Consell participa en aquest esdeveniment, que és la fira de teatre per excel·lència», comentà Vadell. Catalina Sureda explicà que «aquesta és una gran ocasió perquè Manacor rebi un gran nombre de gent. Des del 96 s'han fet 11 espectacles i hi han passat 16.816 espectadors». Es preveu que assisteixin a la fira 70 programadors procedents de les Balears, el País Valencià i Catalunya. Després, del 17 al 20 d'octubre, hi haurà el firó per a aquelles companyies no professionals que van cap a la professionalització.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris