nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 13°
13°

Amabile Altobello desvetlla la història del vestit de núvia d'Audrey Hepburn

El tòpic que els somnis es poden complir va ser una realitat per a Amabile Altobello, una jove sense recursos econòmics per casar-se i que va poder comptar, amb el vestit de casament que l'actriu Audrey Hepburn mai va utilitzar. La història, que sembla un conte de fades, va succeir fa mig segle i apareixia ahir al diari romà Il Messaggero, rescatada per la seva principal protagonista. Corria l'any 1952, quan Hepburn decideix, en l'últim moment, no contreure l'anunciat matrimoni amb Sir James Hanson.

El luxós vestit, ja confeccionat, va quedar, llavors, sense ús al taller de les Germanes Fontana a Roma. Les instruccions que Audrey Hepburn va donar a aquestes modistes de l'alta costura italiana van ser precises: «M'agradaria que el portàs una jove que no pugui costejar-s'ho», i és en aquest moment, on apareix el «ventafocs» d'aquesta insòlita història.

En aquelles dates, Amabile Altobello va resultar guanyadora d'un popular concurs radiofònic celebrat a la Borgo Carso, una petita localitat situat a uns 70 quilòmetres de Roma. Responent a diverses preguntes, la jove va explicar que no podia contreure matrimoni amb el seu nuvi, perquè no tenien els diners necessaris per al casament. Aquella era, precisament, la resposta que estaven esperant les germanes Fontana, per dur a terme el desig de Hepburn. La història del vestit de núvia ha tornat a sortir a la llum, després de la decisió d'Altobello de donar-ho al Museu de la Moda, on podrà ser admirat pel públic.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris