cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

El Vaticà accepta un miracle de la mare Teresa que facilitarà la seva beatificació

El Vaticà va aprovar ahir un miracle atribuït a la mare Teresa de Calcuta, posant a la monja, que va dedicar la seva vida a ajudar als més pobres del món, un pas més aprop de la santedat, van dir fonts del Vaticà. La mesura significa que la monja, qui era coneguda com «la santa dels humils», serà, segurament, beatificada, o declarada una beneïda de l'Església, l'any pròxim.

El miracle va ser tema d'una reunió a portes tancades al Vaticà, en la qual doctors ho van explicar a cardenals, bisbes i sacerdots que integren el departament encarregat de declarar la santedat, conegut com la Congregació per a les Causes dels Sants. El miracle està relacionat amb una índia de 30 anys, Monica Besra, que es va curar, inexplicablement, d'un tumor estomacal, després de pregar a la monja. A les reunions d'aquest tipus, els doctors diuen als membres de la congregació, que no tenen explicació mèdica per a la curació.

El mes passat, el mateix departament va decidir que la Mare Teresa, que va morir el 1997, tenia «virtuts heroiques» de la fe cristiana pels seus serveis als pobres i per la seva santedat. «Era una vertadera santa. Va viure la seva vida d'acord amb l'Evangeli de la forma més autèntica», va dir el cardenal Pio Laghi, qui va conèixer bé la monja.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris