algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Agustín el Casta porta a Costa Nord una visió del món «a la mallorquina»

El Casta en Costa és el títol del nou espectacle d'Agustín el Casta que es representarà aquest dissabte i el que ve, al centre Costa Nord de Valldemossa a partir de les 20.00 hores. Per les seves característiques aquest és un espectacle diferent als que sol interpretar El Casta, ja que es complementa amb la projecció d'una pel·lícula, «a partir de la qual sorgirà el monòleg», explicà l'actor.

El Casta en Costa està previst que es perllongui durant tot un any, amb una representació mensual acompanyada d'una pel·lícula diferent cada mes i amb l'espai ambientat com si es tractàs d'un cafè-teatre on els assistents seuran entorn d'una taula. Un dels objectius principals del muntatge és «donar a conèixer la Fundació Costa Nord, perquè és una de tantes coses que tenim a Mallorca i que els mallorquins no coneixen» explica El Casta, per això, hi ha previstes projeccions i alguna que altra sorpresa en referència a aquest tema.

La primera de les pel·lícules és La vida de Brian de Monty Phyton, que donarà peu a una reflexió entorn de la forma de veure la vida dels mallorquins i el seu concepte de la religió, «sempre en clau d'humor, per què el que necessitam ara és riure durant una estona» diu el showman. La segona de les pel·lícules, desprès de la qual es tocarà el tema dels alemanys a Mallorca serà La niña de tus ojos el mes de desembre. Pel gener s'interromprà l'espectacle per a tornar a començar el febrer i continuar amb ell durant tot l'any 2002.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris