nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Daniel Monzón cerca 2000 extres mallorquins per al seu darrer film

El càsting tindrà lloc a la Llar d'Ancians del 26 al 28 d'aquest mes

L'aeroport de Son Sant Joan serà a principi de novembre escenari del rodatge de la pel·lícula El robo más grande jamás contado, darrer treball del mallorquí Daniel Monzón i que té Antonio Resines i Neus Asensi com a intèrprets principals. Monzón necessita dos mil persones que facin de figurants per poder, aixi, retratar l'ambient cosmopolita que caracteritza els aeroports. Han de ser persones de totes les edats "nins, joves, adults i grans", i de totes les nacionalitats "europeus, asiàstics, sud-americans i africans.

El càsting tindrà lloc del 26 al 28 d'aquest mes a la sala d'Actes de la Llar d'Ancians situada al carrer General Riera de Palma de dotze a dues del migdia i de cinc a set de l'horabaixa. Només cal que cadascú dugui una fotografia, que servirà a l'agència de figuració per fer-ne una fitxa i poder-ne disposar per a posteriors rodatges a l'Illa.

La majoria de persones que requereix el llarmetratge de Daniel Monzón a Mallorca són només per fer d'extra, és a dir, aparèixer de manera momentània. Tanmateix, també hi ha lloc per al que en llenguatge cinematogràfic s'anomenen «figurants especials», els quals apareixeran més estona a la gran pantalla.

El robo más grande jamás contado tracta de la història d'un grup de lladres que decideix atracar el Museu del Prado per sortir de la misèria en què viuen. Ells són Antonio Resines, Neus Asensi, Manuel Manquiña, Javier Aller i Jaime Barnabán, que planegen un gran robatori i en el trancurs de la seva aventura viuen tot tipus de còmiques experiències. Segons el seu director, «el diàleg és molt acurat i el ritme, frenètic», el mateix que du l'equip de Monzón des que començà a rodar el film el 10 de setembre a Madrid.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris