algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

El Consolat de Sóller a Ciutat va celebrar el seu XV aniversari

Pere Gil reuní personalitats a la trobada de sollerics residents fora

El Consolat de Sóller a Ciutat que dirigeix el popular glosador Pere Gil (Vicenç Terrasa), va celebrar dissabte vespre el seu XV aniversari i alhora la ja tradicional Trobada de sollerics residents fora de la Vall.

A la trobada assistí com a convidat d'honor el president del Govern Balear, Francesc Antich; el president del Parlament, Maximilià Morales; el batle de Palma, Joan Fageda; el tinent de batle de Cort i nou secretari general del PP, José Maria Rodriguez; el batle de Sóller, Ramon Socias i el president del Grup Serra, Pere Serra, que va ser nomenat per Gil «cònsol honorari». També hi assistiren els sollerics Miquel Ballester, Aina Colom, els pintors Onofre Prohens i Joan Lluís Fuster, entre altres.

En el decurs del sopar que va tenir lloc a l'Escorxador de Palma Ramon Socias va fer entrega d'una placa commemorativa al cònsol de Sóller a Ciutat, en nom de l'Ajuntament de la Vall dels Tarongers.

Socias va agrair a Pere Gil els quinze anys que ha dedicat a la seva ciutat des de Palma, organitzant les Tertúlies del Consolat de Sóller, que encara se celebren cada dilluns a l'hotel Isla Mallorca de Son Armadams i que segons Pere Gil «gaudeixen de molt bona salut i hi han arribat a participar més de 1.500 tertulians». Durant el sopar, el nostre company Bibi va fer caricatures a alguns dels convidats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris