lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Cort oferta 200 places per activitats de cap de setmana a l'aire lliure

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Palma posà ahir a l'abast dels joves entre 10 i 16 anys tot un seguit d'activitats de cap de setmana per als mesos d'octubre i novembre amb la finalitat de potenciar el respecte per la natura, per la nostra terra i el coneixement entre els joves de la ciutat.

Les activitats organitzades "acampada a Lluc i al puig Tomir; excursió a l'ermita de Betlem; acampada al refugi de Cúber; i excursió al Teix" tenen un element fonamental que és el contacte amb la natura i es duran a terme els dies 20 i 21 d'octubre; 27 d'octubre; 10 i 11 de novembre i 17 de novembre; i són la continuació de la primera part del programa, desenvolupada durant els mesos de primavera de l'any passat i interromput per les activitats de vacances d'estiu.

Aquestes activitats tenen un preu de cinc-centes pessetes en el cas d'activitats d'un sol dia i de mil pessetes en el cas d'activitats de dos dies. En tots els casos es necessita una autorització dels progenitors o tutors dels menors. Les inscripcions es poden fer per telèfon en el 971-727428 i s'ha de recordar que les places són limitades, per la qual cosa cal fer-ho amb antelació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris