algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Les reflexions de Joan Morey prenen cos a l'Horrach Moyà

Joan Morey (Palma 1972) exposa per primera vegada la seva obra a Palma i ho fa a la galeria Horrach Moyà on en una mena de recorregut cronològic presenta les seves creacions a través d'una exposició que porta per títol Soy Tu Puta. Superlook & Reflections, sobre el dolor. L'artista parteix d'una marca fictícia, STP (Soy Tu Puta) a partir de la qual desenvolupa diverses línies de treball, «sempre jugant amb el concepte de submissió al qual tots estam abocats, ja sigui la submissió als corrents i espai artístics, a la moda o la submissió sexual, entre d'altres».

L'exposició se centra en la imatge de STP, entesa simplement com una imatge, però recull les diferents etapes per les quals ha passat el creador, que van des del look agressiu i de cultura de club, al més romàntic i decadent de la seva darrer etapa, passant pel dramatisme de les anteriors creacions. Com si d'un dissenyador de moda és tractàs Morey presenta STP des de tots els punts de vista, creant una col·lecció amb una campanya publicitària de televisió i premsa, una desfilada en pasarel·la, flyers, una col·lecció de maquillatge o fins i tot un perfum.

Totes aquestes manifestacions es poden veure a la galeria palmesana a través de diferents vídeos, llibres d'artista, fotografies i projeccions de diapositives que permeten observar l'evolució de Morey a l'hora que «confonen l'espectador i el transformen en una mena de voyeur». Morey parteix de la marca STP com a referent i a partir d'aquí «modul el producte segons la tendència, ja que em moc en un camp tan fluctuant com el de la moda». Tot i això Morey té el seu propi llenguatge amb el qual juga amb «les estratègies de la moda».

Les reflections a les que fa referència el títol de la mostra són, segons el propi autor, en dos sentits, «d'una banda els reflexos, terme utilitzat en el camp de la moda i d'altra les reflexions de cadascú sobre el dolor que comporta el fet de estar sempre sotmès a algun element extern». La mostra, que suposa el primer contacte de l'artista amb la seva pròpia localitat, es podrà veure a la galeria palmesana fins ben entrat el proper mes de novembre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris