algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Flaix FM revoluciona el públic mallorquí

L'emissora organitzà una gran festa al Palau d'Esports d'Inca amb motiu del seu primer aniversari

Molts dels que foren allà encara no s'hauran recuperat, i és que el primer aniversari de l'emissora Flaix FM de Mallorca fou una de les majors festes nocturnes de la història. Amb un ple que desbordava les prediccions més optimistes, el Palau Municipal d'Esports d'Inca fou el lloc idoni per reunir els més fervets seguidors d'una música que ajuntà els millors punxadiscs. L'acollida que el públic donà a l'acte fou tan gran que quatre hores abans de l'hora d'obertura de les taquilles es va haver de penjar el cartell de «no hi ha entrades».

Des de primera hora de l'horabaixa de divendres, les portes del Palau mostraren llargues coes per accedir al recinte on nombrosos estands de roba, piercings, sabates i barres dels locals més de moda de Mallorca oferiren el millor per als milers de joves disposats a passar diverses hores en el millor i més marxós ambient de la nit.

Els ciments del Palau vibraren fins a la matinada de dissabte. L'ambient anà agafant altes temperatures amb el so, a la cabina, de Manu Blanco, Willy Loren, Spider, Vador Lladó, Xavi Escolano, Carlos Moreno i Javi de Colors. A dalt de tot de la pista musical les gogós animaven l'ambient. Però la zona Vip de la festa estigué animada per «gent guapa» com l'actual Miss Balears 2001, Vanessa Pieras, i algunes altres misses i models mallorquines. A més també es pogueren veure cares conegudes del món empresarial.

El tinent de batle d'Inca, Rafel Torres, es mostrà molt satisfet amb la gran acollida de públic i l'execel·lent organització i seguretat que feren que una gran quantitat de gent es desplaçàs a Inca des de tots els punts de l'Illa. La performance de Gore Group posà el color a una nit en què s'arribà al punt més àlgid quan començaren els xous d'striptease de Juan Antonio, Johny's, que féu les delícies del públic femení amb un elegant i sensual espectacle.

L'streaper femenina fou la que posà dempeus el públic masculí que assistí a la vetllada. El so de percussió i els números d'animació i malabars ompliren una nit perfecta per a milers de joves que dia a dia segueixen aquesta «moguda» a través del 100.6 de la FM en què Flaix Mallorca romp motlles i augmenta el nombre d'oients jornada a jornada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris