muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Estrenes de la setmana

Gairebé és una obligació començar la llista de novetats de la setmana amb Mouline Rouge, la darrera sensació del setè art. Un musical que desintegra qualsevol idea preconcebuda que es pugui tenir d'aquest gènere típicament americà. Visualment al·lucinant, la pel·lícula és tot manco clàssica. Sacseja tots els convencionalismes i tòpics habituals del musical i es converteix, entre altres coses, en un enorme i espectacular anacronisme visual i musical, ja que està ambientada al París del 1900 i les coreografies responen a temes de David Bowie, U2, Nirvana i Cristina Aguilera, entre altres. Un desgavell que lluirà magnífic amb Nicole Kidman i Ewan McGregor.

Però la gran atracció de la setmana per als cinèfils hauria de ser, una vegada més, Woody Allen i El misterio del escorpión de jade. Una comèdia que han definit com a misògina, divertida i lleugera. Allen fa d'un empleat d'assegurances que ha d'investigar fraus de la companyia. Una vegada més, abusant del seu enginy verbal i del cinisme còmic que l'ha fet immortal. Helen Hunt i Charlize Theron actuen amb ell.

Y tu mamá también és una interessant proposta que arriba des de Mèxic, tot i el protagonisme de Maribel Verdú. Es tracta d'una road movie d'alt voltatge sexual que ens presenta tres joves que fan un viatge cap a la utopia. Ho dirigeix Alfonso Cuarón. El mateix que filmà Grandes esperanzas amb Gwyneth Paltrow.

Aparicions marianes en els anys de la pre-Guerra Civil i basada en fets presumptament reals. Aquest pot ser el resum de Visionarios, la nova pel·lícula de Manuel Gutiérrez Aragón interpretada per Eduardo Noriega, Karra Elejalde, Emma Suárez i Ingrid Rubio.

La fuga és el nou film de l'argentí Eduardo Minogna, autor de l'esplèndida El faro del sur. Un film carcerari amb punts còmics, d'aventura i també melodramàtics.

Un dels títols més prescindibles és Estoy hecho un animal. Un doi sobre un home que, víctima d'un experiment genètic, es converteix en una espècie de zoològic amb potes. Interpretat pel protagonista de Gigoló.

Interessant pot ser Pacto de lobos. Un film francès de caire fantàstic i ambientació pròpia dels films clàssics d'aventures.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris